Liderul Pro România susține că premierul Ludovic Orban a cumpărat primari direct cu banii de la bugetul de stat, alocând suma de 300 de milioane de euro.

Victor Ponta a postat un mesaj, pe contul său de Facebook, în care explică faptul că premierul Ludovic Orban ia decizii mai revoltătoare decât Liviu Dragnea, susținând că în timpul guvernării PSD se protesta, în timp ce acum este o liniște totală.

Mesajul politicianului a venit însoțit de o conversație între jurnalista Carmen Dumitrescu și un primar de la PSD Teleorman care recunoaște faptul că a primit bani de la PNL: „Păi următorul Dragnea de la PNL vine. Asta e sigur! Și până ajunge la pușcărie, e bine să fii acolo. Mai mănânci și tu un colț de pâine, mai mănâncă și comunitatea un colț. Că așa-i viața!”

Ponta: „Primarul are curajul și cinismul să spună adevărul”

„NU ii mai certati pe primari ca se vand PNL si lui Orban / certati-va pe dvs, toti cei care vedeti aceasta coruptie institutionalizata la un nivel fara precedent - si o considerati, acum , normala ; doar pentru ca este practica de Orban - nu de Dragnea ; de PNL - nu de PSD !!!

1. Cand aloca Dragnea bani din Fondul de Rezerva pentru primari ( niciodata nu a alocat macar un sfert din ce da azi Orban) striga toata lumea , se protesta, se faceau plangeri penale - acum LINISTE

2. Cand a luat Dragnea primari PNL la PSD dl Klaus Iohannis a fost la Parchet si i-a facut plangere penala / acum Orban cumpara direct cu bani de la Buget primarii PSD si toata lumea : LINISTE

3. Cand a spus Dragnea ca nu are bani de cresterea alocatiilor propusa de PNL am sarit toti sa il linsam ca nu da banii copiilor / acum Orban nu da alocatiile marite chiar la propunerea si cu votul PNL - LINISTE !

Nu sunt eu cel care sa-l planga pe Dragnea - dar nu mai fiti asa ipocriti sa il acuzati pe un primar care, spre deosebire de voi, are curajul si cinismul sa spuna adevarul !

Iar eu sunt unul dintre cei, foarte putini, care inca mai are curaj sa spuna public ceea ce vad toti ca se intampla dar nu spun de frica / stiu ca “negulestii” si “zdrentele” se ocupa sa imi inchida si mie gura / dupa care va fi - LINISTE!”, scrie Victor Ponta.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Septembrie 2020 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.