Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Bucureşti a adoptat, joi, o hotărâre prin care a aprobat scenariul galben de organizare şi desfăşurare a cursurilor în 595 de unităţi de învăţământ din Capitală, scenariu avizat de Direcţia de Sănătate Publică şi Inspectoratul Şcolar.

De asemenea, potrivit hotărârii postate, joi, pe site-ul Instituţiei Prefectului - Municipiul Bucureşti, s-a aprobat scenariul roşu de organizare şi desfăşurare în cinci unităţi de învăţământ din Capitală, scenariu avizat de DSP şi IŞMB.

Un număr de 19 unităţi de învăţământ preuniversitar din municipiul Bucureşti care nu au fost cuprinse în niciun scenariu vor desfăşura procesul de învăţământ în scenariul 3 - online, potrivit Ghidului de aplicare a măsurilor din Ordinului comun nr. 5487/1494/31.08.2020 al ministrului Educaţiei şi Cercetării şi ministrului Sănătăţii. Autorităţile locale de pe raza municipiului Bucureşti vor asigura resursele necesare desfăşurării procesului de învăţământ, prevede hotărârea.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Septembrie 2020 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.