Radu Banciu a făcut o serie de comentarii cu tentă jignitoare și rasistă la adresa relației Simonei Halep cu Toni Iuruc.

„O văd pe Simona Halep la brațul lui Toni Iuruc... Ce ghinion am avut și aici! Ca neam mă refer. De ce nu a putut fata asta să fie iubita lui Gael Monfils? Ca este îndrăgostit până peste urechi de Elina Svitolina, mai nasoală ca Simona Halep.

Iat-o, strălucitoare în brațele unui nimeni! Hai să fim serioși. Toni Iuruc... Nu te poate chema Simona Iuruc! Rimează cu ciuruc! Sau ce? În locul ei, după ce aș fi dat de gologani și de toate arenele lumii, aș fi fugit în lume. Mă lua unul, Monfils sau Tsonga, și mă ducea ca Tarzan pe Jane în junglă. Și înapoi nu mă mai întorceam. O să spuneți că la ei e cu tradiție... Lasă-mă cu tradiția! Am ajuns să joc la Roland Garros și Wimbledon, să câștig turnee de Grand Slam și eu stau cu «Ciuruc»? Ce tradiții sunt astea, bă?” a declarat Radu Banciu la B1 TV, potrivit gsp.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Septembrie 2020 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.