Președintele Klaus Iohannis a declarat în cadrul conferinței de presă susținute ieri, că încă se lucrează pentru ca toate școlile din România să fie dotate cu acces la internet, în condițiile în care noul an școlar va fi desfășurat în mediul online.

Totodată, șeful statului a mai menționat că accesul la internet nu-l asigură Guvernul, ci operatorii privați.

Accesul la internet nu se rezolvă de guvern, se rezolvă de operatorii privați. Și da, se lucrează și la această chestiune, știu că au fost mai multe discuții cu operatorii și, pe parcurs, lucrurile se vor rezolva", afirmă Iohannis în cadrul conferinței.

Șeful statului susține că au întampinat greutăți în tot acest timp, s-au discutat mai multe scenarii în legătură cu activitatea unităților școlare, însă Guvernul a fost pentru reîntoarcerea elevilor în școli, iar pentru problemele întâmpinate trebuie găsite soluții.

"Unele s-au găsit de către autoritățile centrale, altele s-au rezolvat de către autoritățile locale, altele s-au rezolvat chiar în școală sau în consiliul de administrație sau chiar rezolvări au venit din partea cadrelor didactice. Deci chiar un efort comun, neobișnuit, intens, admirabil, pentru care am și ținut să mulțumesc la începutul intervenției mele, celor implicați”, a spus Klaus Iohannis.

Citeste si:
Bilanț Covid-19: 1.527 de cazuri noi și 48 de decese în ultimele 24...
Bilanț Covid-19: 1.527 de...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.