Fostul primar al sectorului 3 din Capitală a anunţat că s-a vindecat de Covid-19. Negoiţă a fost tratat de medicii spitalului „Matei Balş” din Capitală.

„Sunt fericit şi bucuros să vă anunţ că, la două săptămâni de când am fost depistat pozitiv la infectarea cu virusul COVID 19, sunt vindecat şi mă simt excelent, gata să mă apuc iar de treabă”, a scris acesta.

Negoiță a spus că cele două săptămâni de boală au fost „ciudate”, dar că a reușit să treacă cu bine peste impactul emoțional și fizic.

„Au fost două săptămâni ciudate în care aş minţi să vă spun că totul a fost simplu. Impactul emoţional şi, uneori fizic, au fost provocări pe care le-am depăşit şi cu ajutorul dvs., lucru pentru care vă mulţumesc din suflet. Gândurile voastre bune şi mesajele de încurajare mi-au dat energie, au fost un ajutor de nepreţuit. Cred că lupta cu această boală poate fi câştigată şi de cei aflaţi în jurul celor care au ghinionul să se infecteze, fie că vorbim de familie sau prieteni. Energiile lor pozitive transmise către pacienţi, dublate de efortul absolut remarcabil făcut de medicii noştri ne dau şanse sporite în faţa acestei pandemii”, a mai scris el pe rețeaua de socializare.

Fostul primar al sectorului 3 a spus că în aceste două săptămâni a preferat să nu interacționeze în spațiul public. El a fost tratat de medicii de la Spitalul „Matei Balș” din Capitală.

Primarul Sectorului 3 spune că a fost testat pozitiv chiar în cursul zilei de miercuri, 26 august. Acesta a mărturisit la acel moment că nu a avut vreun simptom specific al bolii.

”Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală”, a afirmat primarul.

Acesta spune că s-a prezentat pentru a fi testat în dimineața zilei de miercuri, iar că rezultatul este pozitiv. ”Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.”

Citeste si:
Care este starea de sănătate a Mioarei Roman, după externarea din...
Care este starea de sănătate...

Negoiță a lansat o avertizare și către cei cu care ar fi putut intra în contact în acele zile: ”Fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă.”


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Septembrie 2020 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.