Secretarul de stat, Raed Arafat, a întrebat la Direcția Națională Anticorupție (DNA) dacă apare ca suspect sau inculpat în vreun dosar penal instrumentat de procurori, motivând că demersul a fost făcut în urma atacurilor continue la adresa sa din partea România TV.

Postul de televiziune România TV a publicat informații pe surse, potrivit cărora Raed Arafat ar figura în mai multe dosare de corupție anchetate de DNA.

Ca urmare a atacurilor continue aduse la adresa mea, diseminate opiniei publice de către postul de televiziune România TV, prin care, pe baza unor informații care ar fi date pe surse, numele meu ar apărea în dosare de corupție înstrumentate de DNA, am înaintat săptămâna trecută Direcției Naționale Anticorupție o adresa în vederea stabilirii dacă mă aflu în calitatea de suspect sau inculpat în vreun dosar penal aflat pe rolul instituției amintite anterior.

Astăzi, în urmă răspunsului DNA, pe care îl atașez mai jos, se constată clar că numele meu NU apare asociat vreunei calități de suspect sau inculpat în cauzele penale instrumentate de Direcția Națională Anticorupție”, a scris Arafat pe pagina sa de Facebook.

Secretarul de stat a ținut să mulțumească jurnaliștilor care nu au preluat informațiile „neprobate, neadevărate, care au rolul evident” de a-i prejudicia imaginea publică.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.