Ministrul de Finanțe a postat un mesaj pe Facebook în care anunță că economia României răspunde „perfect” la măsurile adoptate de Guvern și arată că revenirea în V devine o realitate începând cu trimestrul III.

Florin Cîțu spune că a implementat o politică fiscală anticiclică, prudentă și responsabilă, susținând, pe baza datelor publicate de INS, că este cea mai bună strategie.

„Vești EXCELENTE pentru TOȚI românii!

Economia României a răspuns PERFECT la măsurile implementate de guvernul PNL!!

Investițiile NETE în economie MAI MARI în trimestrul ÎI și semestrul I din 2020 față de aceeași perioadă din 2019. Doar guvernul a investit CEA MAI MARE suma din ultimii zece ani în primul semestru și se vede.

Citeste si:
Câți români din diaspora votează prin corespondenţă la parlamentare
Câți români din diaspora...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Pariul guvernului PNL pe investiții este confirmat de date oficiale. Datele prezentate azi de INS susțin fară dubii scenariul revenirii economiei în "V" începând cu trimestrul III.

În continuare este nevoie și de dobânzi reale zero sau chiar negative pentru a menține acest ritm. Nu am dubii că așa se vă întâmplă”, a explicat ministrul pe contul său de Facebook.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.