Monica Pop, medic oftalmolog, consideră că modul în care este comunicat zilnic numărul persoanelor infectate cu virusul Covid-19 nu este corect.

Postarea integrală de pe Facebook a Monicăi Pop:

Din nou Covidiada!

Se vorbește zilnic de numărul de infectați din București și din diferite județe. Dar nu se spune corect și că în București sunt 4.000.000 ( PATRU MILIOANE) de oameni iar în județele de care se vorbește, 400.000 sau nici atât. De obicei, cam la același număr de infectați! Astăzi, mai mulți! Vin din concediu și unii, destui, se opresc prin București. De ce nu se comunică procentul din fiecare județ mai afectat și cel din Capitală și nu cifre?

AȘA NU E CORECT! Astfel nu se induce panică? Nu, spun autoritățile!

Iar de când s-au redeschis restaurantele și sălile de teatru și film (parțial, oricum), n-avea nimeni timp să se infecteze, ca să se poată da vina pe asta. Oricum trebuiau redeschise de câteva luni. În realitate, nici NU TREBUIAU ÎNCHISE! S-a rezolvat ceva prin închiderea lor?! Noi, în rău, chiar nu trebuie să avem egal pe această planetă?! De ce să fim jos??!! Că NU E DELOC AȘA!!!”, a scris Monica Pop pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Septembrie 2020 - 05 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.