Două persoane și-au pierdut viața în zona Bucium, situată la intrarea în municipiul Iaşi, după ce șoferul unui camion a rămas fără frâne, a pierdut controlul volanului și a dărâmat un gard de piatră, oprindu-se în curtea unei case.

Potrivit informaţiilor oferite de către reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, un ansamblu format din cap de TIR şi remorcă se deplasa înspre oraş şi, la un moment dat, s-a răsturnat pe partea dreaptă. Ansamblul a distrus gardurile a două proprietăţi.

O fetiţă de trei ani, care se afla în una dintre curţi, a fost strivită de vehiculul greu şi a murit pe loc. Copila sa afla în curte alături de bunica ei, de 67 de ani, care a fost şi ea rănită uşor.

În urma impactului violent a murit şi şoferul ansamblului. Mai multe echipaje de Poliţie, dar şi medicale, se află la faţa locului.

De asemenea, traficul în zonă este îngreunat.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Septembrie 2020 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.