Fostul secretar general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a povestit într-o postare pe Facebook că l-a vizitat pe Liviu Dragnea la închisoare și oferă detalii despre situația în care se află fostul lider al Partidului Social Democrat.

Ştefănescu spune că Liviu Dragnea este pedepsit în închisoare după interviul dat fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu.

„Anunț pentru membrii, simpatizanții și sustinātorii PSD! Astāzi am fost in vizitā la Liviu Dragnea! Liderul nostru uitat de Ciolacu și echipa sa de academisti SRI, provizoriu aflați la conducerea partidului. Pe care și l-ar dori putrezit in închisoare și niciodatā liber. Liviu mi-a spus cā este pedepsit dupā interviul dat in presā! Singurul caz dupā Revoluția din Decembrie 89! I-au interzis dreptul la muncā, îl țin forțat in camerā, i-au interzis dreptul la pachete, vizite și interviuri in media! Deși sunt cereri imense in acest sens!” a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Fostul secretar general adjunct al PSD acuză de asemenea că lui Dragnea nu i se permite să se opereze, în contextul în care acesta ar avea probleme medicale grave.

„Chiar și dreptul sāu la sānātate este refuzat, amânat, tergiversat. Trebuie sā se opereze la coloanā, are dureri imense și asteaptā sā i se permitā asta! E un om puternic, nu plânge, nu urlā! Dar ceea ce i se intâmplā este inadmisibil! Sistemul este înfricoșat de el, știm asta! Dar unui patriot nu trebuie sā i se încalce toate drepturile, doar pentru cā PSD și opinia publicā tac complice! Sunt mulți oameni curajoși care vor lua poziție in sensul acesta! Eu sunt unul! Am vrut sā vā informez ca sā știți situația realā! Sunt sigur cā avocații sāi vor prezenta situația asta intr-o conferintā de presā in zilele urmātoare. Fiți alāturi de el! Are nevoie, deși nu o cere!”, a menționat Ștefănescu.

Citeste si:
PSD îi cere lui Orban demiterea ministrului Mediului, Costel Alexe
PSD îi cere lui Orban...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpuluiTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.