Liderul Pro România a susținut, într-o postare pe Facebook, că în perioada în care a fost premier și-a asumat răspunderea pentru situația tragică de la Colectiv, însă Ludovic Orban este interesat doar de alegeri, nu de sănătatea românilor sau începutul școlii.

Victor Ponta consideră că este „profund imoral” ca actualul Guvern să arunce întreaga responsabilitate pentru începerea noului an școlar către autoritățile locale și directorii școlilor.

„Guvernul Orban se ocupa doar de Alegeri / de scoli si sanatate nu ii intereseaza- si paseaza mereu la altii deciziile!

Am fost Prim Ministru 4 ani / mi-am asumat toate deciziile grele/ mi-am asumat si raspunderea morala pentru un accident tragic ( la Clubul “Colectiv” unde Guvernul nu avea nicio atributie legala ).

Sistemul public de educatie ( ca si Sistemul de Sanatate) - sarcina si responsabilitatea Guvernului!!! Punct!

Avem nevoie de un Guvern care sa guverneze / nu de un Guvern care se preocupa exclusiv de Alegeri si interese de Partid / si care NU se ocupa de scoala si sanatate!”, a scris liderul Pro România pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 Septembrie 2020 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.