Manelistul a oferit noi informații despre seara în care a fost amendat cu 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice pe litoral.

Invitat la „Vorbeşte Lumea“, Vali Vijelie a mărturisit că în seara respectivă ar fi stat la aceeaşi masă cu oamenii legii: „Toată lumea a venit, nu mai erau locuri. Şi pe stradă s-a strâns lumea fără număr. Unde e vina mea? Şi şeful poliţiei era cu mine la masă. N-am primit amendă, am primit doar aplauze şi respect”, a povestit manelistul la emisiunea „Vorbeşte Lumea“.

Concert al manelistului Vali Vijelie, întrerupt de poliţişti la Năvodari

Concertul la care au participat sute de persoane a fost oprit brusc de către poliţişti în faţa unei terase din zona Mamaia Sat, iar Vali Vijelie a fost amendat cu 1.000 de lei.

„La data de 28 august a.c., în jurul orei 22.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari s-au autosesizat cu privire la faptul că, în fața unei terase din zona Mamaia Sat, mai multe persoane s-ar fi adunat pentru a urmări interpretarea live a unui muzician”, anunţă IPJ Constanţa.

Polițiștii au folosit rampele autospecialelor din dotare, împreună cu avertismente verbale, pentru a dispersa mulțimea, iar persoanele prezente s-au conformat.

Citeste si:
VIDEO Concert al manelistului Vali Vijelie, întrerupt de poliţişti...
VIDEO Concert al manelistului...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Administratorul societății comerciale respective a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.500 de lei pentru organizarea de petreceri și utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor.

De asemenea, interpretul a fost amendat cu 1.000 de lei.

Citeste si:
VIDEO Sute de persoane au participat la concertul manelistului...
VIDEO Sute de persoane au...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.