Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține că președintele Klaus Iohannis se transformă „în bufnița de la ora 18.00”, prin intermediul conferințelor de presă pe care le susține.

„Dl Iohannis se transformă în bufnița de la ora 18.00! Aproape în fiecare zi iese în conferințe sau declarații de presă în care nu spune nimic! Cuvinte goale de sens, găunoase și atacuri fără nici un sens la adresa opoziției”, a scris acesta pe Facebook.

Tăriceanu spune că președintele ar fi insinuat ieri, în cadrul declarațiilor de presă, că vinovatul principal de accidentul Ministrului Bode este tot „opoziția, care nu a construit șosele suficient de largi ca să încapă și mașină Ministrului Transporturilor”.

„Dl Iohannis continuă să regizeze această piesă absurdă în care toată vina este a opoziției, sperând că perdelele de fum pe care le lansează acoperă incompetența guvernului Orban.

Adică, dl Iohannis pune în practică, pas cu pas, strategia „dacă nu le poți da pâine, dă-le circ” sperând ca pensionarii să uite de banii ce le sunt furați din pensii, copiii să uite de alocațiile tăiate și părinții și profesorii să uite că școala începe peste 10 zile și nimeni nu știe cum.

Noi, la ALDE, nu ne lăsăm „aburiti” de fumigenele dlui Iohannis și ne vom împotrivi dictaturii iohanniste cu toate puterile noastre!”, notează președintele ALDE.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Septembrie 2020 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.