Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a fost implicat luni într-un accident rutier pe drumul național care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Dumbrăvești.

Accidentul a fost filmat de un motociclist care se afla pe același traseu.

În imaginile surprinse de martor reiese că autoturismul oficialului a intrat în depășire, pe linie continuă, accelerând pe contrasens sute de metri.

După ce sunt evitate două autoturisme care circulau regulamentar, filmulețul se întrerupe pentru câteva momente, apoi sunt suprinse imaginile de după impactul autovehiculului în care se afla ministrul Bode.

Ministrul ar fi fost rănit ușor, dar a refuzat să fie transportat la spital.

Orban: Starea lui de sănătate era în curs de evaluare

Premierul a declarat, miercuri, că nu a avut o discuție cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, despre accidentul în care a fost implicat și a precizat că Poliția ar trebui să verifice toate circumstanțele.

„Nu am avut o discuție cu domnul ministru decât aceea că mi-a spus că a avut un accident. L-am întrebat dacă a fost la volan, mi-a spus că nu a fost la volan. L-am întrebat care e starea de sănătate și era în curs de evaluare. Am înțeles că e în afara oricărui pericol. Aici Poliția ar trebui să verifice toate circumstanțele”, a specificat Ludovic Orban, potrivit g4media.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Septembrie 2020 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.