Un adolescent de 16 ani, din Botoşani, a murit după ce a căzut de la 20 de metri înălțime. Părinții au găsit lângă fântână tableta și papucii băiatului, moment în care au solicitat sprijinul pompierilor. Se presupune că acesta s-a sinucis

Tragicul eveniment a avut loc ieri, în comuna Manoleasa, judeţul Botoşani. Tânărul de 16 ani era elev la Seminarul Teologic şi se pregătea de începutul şcolii, informează botosaneanul.ro

La un moment dat părinţii şi-au dat seama că băiatul nu este acasă, în condiţiile în care plecase doar cu papucii de casă.

Ulterior, l-au căutat prin curte şi au descoperit papucii şi tableta adolescentului la marginea fântânii din curtea casei. Atunci şi-au dat seama că s-a petrecut o tragedie și au sunat la 112.

Pompierii au scos apa şi totodată au coborât pentru a-l recupera pe tânăr. Fântâna avea peste 20 de metri adâncime, iar adolescentul a fost scos mort, medicii constatând decesul. S-a luat în calcul şi varianta sinuciderii.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Septembrie 2020 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.