Un bucureștean în vârstă de 40 de ani, maior în cadrul Armatei Române, și-a pierdut viața în Munții Făgăraș, după ce a căzut în gol 400 de metri, de pe creasta Arpășelului.

Deși era echipat corespunzător pentru escaladă și destul de experimentat, bărbatul a alunecat încercând să escaladeze o creastă, fiind găsit inconștient de către salvamontiștii de la Cota 2000, informează newsbv.ro

„Era pe un traseu de alpinism, numai că alpinismul se face împreună cu un coechipier și cu asigurări. Or, se pare că domnul era un experimentat al muntelui, mergea pe munte, dar a ales să meargă singur și s-a întâmplat ce nu trebuia să se întâmple. Domnul care din păcate a decedat era echipat cum trebuie. Numai că ceea ce și-a ales să facă nu era de făcut în felul acesta – fără asigurări, fără un coechipier”, a precizat Ion Sănduloiu, șeful Salvamont Argeș, pentru Digi24.

Bărbatul, cadru militar în București, a supraviețuit până a venit elicopterul, dar leziunile i-au fost fatale.

Citeste si:
Un timișorean a fost înjunghiat în gât de iubită, după ce s-au certat
Un timișorean a fost...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.