Social 31 August 2020 08:59

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a declarat că vara anului 2020 a înregistrat temperaturi record și ar putea fi unul dintre cei mai călduroși ani din istoria măsurătorilor meteorologice.

Vara 2020 a fost o vară a recordurilor de temperaturi'”, a declarat Elena Mateescu, duminică seară, la Digi24.

Aceasta a mai spus că temperaturile caniculare, care se resimt în aproape toate zonele țării, se vor resimți și în primele zile de septembrie.

Nu excludem ca și în România, anul 2020 să se alăture anilor din seria celor mai călduroși din istoria măsurătorilor meteorologice. Am înregistrat pentru ziua de ieri, la nouă stații meteorologice, depășiri de recorduri maxime zilnice, ale unei zile de 29 august și chiar și primele zile din toamna 2020 va aduce în atenția noastră, mai ales pentru zonele din sudul și sud-estul țării valori de 35-36 de grade Celsius”, a mai spus directorul ANM, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 31 August 2020 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.