Social 29 August 2020 14:21

Un concert al manelistului Vali Vijelie, la care au participat sute de persoane, a fost oprit brusc de către poliţişti în faţa unei terase din zona Mamaia Sat. Acesta a fost amendat cu 1.000 de lei.

„La data de 28 august a.c., în jurul orei 22.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari s-au autosesizat cu privire la faptul că, în fața unei terase din zona Mamaia Sat, mai multe persoane s-ar fi adunat pentru a urmări interpretarea live a unui muzician”, anunţă IPJ Constanţa.

Polițiștii au folosit rampele autospecialelor din dotare, împreună cu avertismente verbale, pentru a dispersa mulțimea, iar persoanele prezente s-au conformat.

Administratorul societății comerciale respective a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.500 de lei pentru organizarea de petreceri și utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor.

De asemenea, interpretul a fost amendat cu 1.000 de lei.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 August 2020 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.