Social 29 August 2020 08:28

Secretarul de stat Raed Arafat a afirmat că și-ar trimite copilul la școală, în cazul în care ar avea unul, dar cu condiția să știe că există măsuri „luate bine și clare”.

Șeful DSU a spus că felul în care se vor deschide școlile trebuie să se clarifice mai mult, fie că activitățile se vor desfășura cu elevii în școală, fie cu elevii împărțiți între școală și online.

Întrebat dacă și-ar trimite copilul la școală în condițiile actuale, acesta a răspuns: „Cel mai probabil da, dar știind că există măsuri care sunt luate bine și clare, care vor proteja copilul cât mai mult posibil”.

De asemenea, secretarul de stat a spus că ar impune anumite reguli și în familii, mai ales acolo unde sunt persoane în vârstă: „Dacă merge bunicul să ia copilul, nu e nicio problemă, dar bunicul se poarte mască, să meargă cu copilul, îl ia de mână, când ajunge acasă se dezinfectează, nu duce mâna la față. Acestea sunt reguli de protecție minime”, a mai spus Raed Arafat, la Digi24.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 August 2020 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.