Polițiștii din Vama Giurgiu au descoperit peste 90.000 de pachete de țigări, aflate într-un camion cu remorcă ce încerca să intre în țară.

Polițiștii de Frontieră au anunțat că țigările au fost găsite ascunse într-un camion cu remorcă ce era condus de un șofer cu dublă cetățenie, română și moldovenească.

În mod oficial, camionul era încărcat cu anvelope. Acesta a pornit din Turcia și se îndrepta către Republica Moldova.

La controlul vamal, polițiștii au remarcat că șnurul asigurator al remorcii era slăbit în partea din spate. Astfel, se putea pătrunde în compartimentul marfă, fără ca sigiliul vamal să fie deteriorat.

În urma controlului amănunțit, polițiștii au descoperit 148 de cutii de carton. În total, au fost confiscate 92.500 de pachete de țigări, a călor valoare se ridică la 1,85 milioane de lei.

Citeste si:
Turcia și Egipt organizează consultații politice pentru...
Turcia și Egipt organizează...

Șoferul a afirmat că este angajat al firmei de transport și că nu avea cunoștință despre pachetele de țigări pe care le transporta.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.