Angajații din orașele Victoria și Făgăraș se vor putea pensiona mai devreme, pe fondul poluării generate de platformele industriale adiacente.

Atât Victoria, cât și Făgăraș, au în proximitate câte o platformă industrială. Fiecare dintre acestea au reprezentat și încă reprezintă factori de poluare cu amoniac pentru cele două orașe, astfel că locuitorii de aici se vor putea pensiona mai devreme.

Angajații din aceste orașe vor putea ieși la pensie cu doi ani mai devreme față de alți cetățeni, ca o compensație pentru problemele de sănătate pe care unii le-ar fi putut avea de-a lungul timpului.

Prevederea nu se aplică doar Victoriei și Făgărașului, ci și celorlalte localități aflate pe o rază de 8 kilometri în jurul celor două unități administrativ-teritoriale; este vorba despre comunele Ucea, Mândrea și Beclean, arată brasovstiri.ro.

Citeste si:
Pune-ți sănătatea pe primul loc: 5 semne că plămânii tăi au nevoie...
Pune-ți sănătatea pe primul...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.