Procurorii DIICOT au descoperit o plantație de cannabis ascunsă într-o pădure, aceasta fiind creația unei ”afaceri de familie.”

Ofițerii din Bistrița-Năsăud au reținut doi inculpați pentru 24 de ore, iar alți doi sunt cercetați sunb control judiciar, pentru infracțiuni de constituire a unui grup infracțional organizat, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și trafic de droguri de risc.

Conform informațiilor, inculpații au cultivat 83 de plante de cannabis într-o poiană aflată într-o pădure din județul Bistrița-Năsăud. Ulterior plantării din mai 2020, inculpații au îngrijit plantele, în vederea comercializării drogurilor.

”La aceeași dată, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Bistrița – Năsăud au efectuat un număr de 4 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 45 de kg cannabis, instalații folosite la irigații, fertilizare, dar și pentru cultivare de plante de cannabis în spații închise(26 de lămpi, 6 tuburi industriale din inox, 2 unități de control/climatizare, 28 de unități de balast electromagnetic pentru lămpi, 492 de ghivece de 18 litri, 12 transformatoare curent, pompă de apa, fertilizatori și 2 aparate de măsurare a intensității curentului electric). Totodată, au mai fost descoperite și ridicate o carabină, o armă de vânătoare, o pușcă cu aer comprimat, precum și cartușe de diferite calibre, dispozitive de reglaj, o arbaleta și 4 săgeți aferente, 4 telefoane mobile, 2 tablete și înscrisuri cu valoare probatorie”, mai arată procurorii.

Citeste si:
Șefa DIICOT, Georgiana Hosu, a demisionat
Șefa DIICOT, Georgiana Hosu,...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.