Social 25 August 2020 15:41

Monica Pop, medic oftalmolog, a vorbit despre modul în care sunt prezentate informațiile despre coronavirus în ultima perioadă. Aceasta consideră că, deși cei mai multi pacienți s-au vindecat, vedem numai „panică, sperieturi, cazuri grave, morți”.

Postarea integrală a Monicăi Pop pe Facebook:

„Demoralizare FORTE!

Panici, groază și înfricoșări?! Tot ce e mai rău! Estimări de 2.800 de cazuri pe zi și amenințare cu stare de urgență? Teatre și restaurante în comă indusă! Strategie greșită, neinsipirată. Dacă tot e mai rău, conform comunicatelor, cred că se impune schimbarea cu încurajări, lucruri și exemple pozitive, cazuri vindecate, nu doar spitale sufocate, morți tot mai tineri și apocalipsă.

Cei mai mulți s-au vindecat, n-au murit și sunt bine. Despre asta tot mai puțin?! De ce doar rău? Cei fără speranță abandonează lupta, se știe!

Oamenii nu mai au curaj, sunt cu moralul la pământ, nu văd un viitor bun

S-a spus că vor fi 2.800 de cazuri pe zi în septembrie?! Nu vad un viitor bun! NUMAI panică, sperieturi, cazuri grave, morți, deși cei mai multi pacienți s-au vindecat!

E o strategie?! Nu una bună, în orice caz! Oamenii nu mai speră în bine, consideră că dacă tot se vorbeste apocaliptic din oră în oră, de ce să mai respecte ei mijloacele de protectie, care, se tot spune, ba că folosesc, ba că nu, dacă aceste " cote" cresc mereu??!!

Și dacă nu se întrevede nici o sperantă??!! Sunt sătui și de acuzele permanente și nedrepte că doar ei sunt vinovați pentru asta!

Cum facem?! Cum "vorbim" oamenilor ca să prindă curaj? Altfel se poartă și luptă orice om când are o speranță! Când nu, cade moral și nu mai face nimic! Așteaptă apocalipsa, indusă deja de cei care nu se gândesc la cum sa informeze! Și nici la sufletul celor multi!

DECI: PROTECTIE, OPTIMISM, SPERANȚĂ! CA SĂ IESIM ODATĂ!”, a scris Monica Pop pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 August 2020 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.