Social 25 August 2020 13:35

O infirmieră de la Spitalul din Vaslui, internată la Bârlad, a părăsit spitalul pentru a merge la slujba de duminică.

Femeia era internată de 10 zile la Spitalul din Bârlad și a profitat de faptul că pavilionul în care se afla era cel mai apropiat de biserica din curtea spitalului.

În dimineața zilei de duminică, aceasta a ieșit din salon și a mers la biserică, unde a și pupat icoanele din incintă, rugându-se să scape de boală.

”Nu se face așa ceva, oricât de credincios ești! Infecția se răspândește foarte repede, nu trebuia să meargă la Biserică. Noi nu putem încuia pacienții, dar aceștia trebuie să fie conștineți că nu au voie în comunitate, dacă nu sunt complet vindecați! Chiar dacă avea mască, ea a sărutat toate icoanele! Am fost nevoiți să anunțăm și poliția”, a declarat Daniela Borș, managerul de la Spitalul din Bârlad, conform vremeanoua.ro.

Acum, femeia s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

”Am fost sesizați prin apel la 112 de către un medic de la spitalul din Bârlad, cu privire la faptul că, o femeie de 48 de ani ar fi părăsit salonul unde era internată. În scurt timp aceasta a fost găsită în interiorul bisericii din curtea spitalului. A fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 August 2020 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.