Social 24 August 2020 13:46

Călătorii unui tren ce trebuia să plece din Piatra Neamț în direcția București au descoperit cu stupoare că locomotiva a plecat fără vagoanele în care se aflau și aceștia.

Trenul care trebuia să plece în dimineața zilei de 24 august de la Piatra Neamț spre București, la ora 09:10, a plecat spre destinație, doar că fără vagoanele ce trebuiau să ajungă în Capitală.

Călătorii au așteptat câteva zeci de minute în gara din Piatra Neamț până să își dea seama ce s-a întâmplat. După ce câțiva au coborât din vagoane, și-au dat seama că locomotiva era absentă, iar că vagoanele au rămas pe linie.

Conform informațiilor obținute de către cei de la ziarpiatraneamt.ro, între Piatra-Neamț și Roznov ar fi rămas un tren blocat pe șine. Locomotiva trenului Piatra-Neamț - București a fost trimisă pentru a prelua garnitura, însă călătorii din vagoanele rămase în gară nu au fost informați de către reprezentanții CFR cu privire la situație.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 August 2020 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.