Social 24 August 2020 13:31

Ion Țiriac și-a exprimat părerile cu privire la vaccinul anti-coronavirus pe care Rusia se laudă că l-ar fi dezvoltat.

În cadrul unui interviu acordat delor de la GSP, Ion Țiriac a dezbătut mai multe subiecte, între care și cel al vaccinului anti-Covid-19, pe care l-au dezvoltat cercetătorii din Rusia.

”Sperăm că și acest COVID încet-încet o să dispară. Eu cred foarte mult în vaccinul ăla rusesc. Nu sunt membru al niciunui partid, chiar dacă nimeni nu crede asta. Nici nu împart lucrurile în ruși, americani sau chinezi.

Dacă au lucrat la acel vaccin și există, aș vrea să-l văd pe ăla căruia tatăl i-a murit, iar maică-sa îi e în spital, și nu îl ia. Suntem oameni serioși sau vorbim numai prăpăstii?” a afirmat Ion Țiriac, conform hotnews.ro.

Acesta spune că și costul vaccinului va fi relevant: ”Sunt sigur că o țară, o putere, o națiune ca Rusia nu vine pe piață cu un vaccin din ăsta... Acum să vedem și cât costă. Depinde și cu ce vine pe piață. Costă 2 lei sau 2.000 de lei?”

În urmă cu două săptămâni, Vladimir Putin, președintele Rusiei, a anunțat că primul vaccin anti-coronavirus din lume a fost înregistrat în țara sa.

Șeful statului s-a întâlnit cu membrii guvernului, iar acolo le-a declarat că vaccinul a fost înregistrat chiar în dimineața zilei de 11 august. Acest vaccin ”fomează imunitatea necesară și a trecut toate verificările necesare”, a declarat Putin.

Președintele rus a mai declarat că însăși fiica sa a fost vaccinată cu acest nou vaccin.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 August 2020 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.