Social 24 August 2020 12:24

Concertul de manele la care au participat sute de persoane a fost organizat sâmbătă, în Iași, iar din filmările distribuite în nenumărate rânduri pe Facebook se observă că oamenii nu respectă distanțarea socială și nu poartă măști de protecție.

Manelistul Tzanca Uraganu, pe numele său real Andrei Velcu, și-a chemat fanii în fața scenei ca să dea mâna cu ei, fără să țină cont de faptul că ar fi putut să se infecteze cu noul coronavirus: „Cine mă iubește, lângă mine aicea!”

„Gata s-a dus pandemia! De măine faceți ce vreți”, este descrierea care însoțește una dintre filmările postate de Tzanca Uraganu pe Facebook.

Situația nerespectării regulilor sanitare la concertul de manele a fost semnalată și de președintele USR Iași, Filip Havârneanu, care a cerut public „intervenția autorităților pentru impunerea respectării normelor sanitare!”.

De asemenea, acesta a anunțat că, în urma celor întâmplate, Prefectura Iași va propune închiderea tuturor localurilor la ora 24:00.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 August 2020 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.