Social 21 August 2020 15:59

Un bărbat care a fugit de la Spitalul de Urgență din Cluj-Napoca a fost ridicat de acasă cu mascații și internat la Infecțioase.

Polițiștii din Cluj au declarat că este vorba despre un bărbat de 60 de ani, din orașul Turda.

Mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, echipați cu echipamente de protecție împotriva infectării cu Covid-19, l-au ridicat pe bărbat de acasă și l-au dus la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, unde a fost internat.

DSP Cluj va efectua o anchetă epidemiologică la Turda pentru a fi stabiliți contacții bărbatului infectat.

În data de 18 august, bărbatul fusese internat la secția de Cardiologie intervențională, după ce ajunsese la SJCU Cluj-Napoca de la Turda. Acesta și-a dat acordul pentru a fi testat cu privire la Covid-19.

”Joi dimineață am avut rezultatul, pozitiv și s-a luat legătura cu Spitalul de Infecțioase pentru transferul pacientului. Acestuia i s-a spus că va fi transferat, dar a devenit agitat și s-a încercat să se ia legătura cu familia. Medicul curant ne-a informat că nici familia nu crede în infecția COVID și că nu sunt de acord să fie transferat, astfel că i s-a dat pacientului un timp de gândire”, a afirmat Adela Golea, directorul medical al spitalului din Cluj-Napoca.

Aceasta mai spune că ”pacientul a plecat cu cateterul venos care putea oricând să fie extras accidental și să se producă o hemoragie care să-i pună viața în pericol.”


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 August 2020 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.