Social 21 August 2020 12:18

Un bărbat de 31 de ani din Bârlad a fost salvat după ce a încercat să-și ia viața și să transmită live pe Facebook sinucideerea.

Bârlădeanul își anunțase un prieten din București că ar avea de gând să își pună capăt zilelor. Ba chiar i-a și trimis o fotografie și a făcut un live pe Facebook, pentru a arăta că nu glumește.

Bucureșteanul a sunat la Poliția Bârlad și i-a alertat pe oamenii legii cu privire la ceea ce se întâmplă, iar aceștia au intervenit prompt.

Polițiștii au ajuns la adresă și i-au găsit pe ceilalți membri ai familiei, care erau liniștiți și nu știau ce se întâmplă.

La insistențele polițiștilor, aceștia l-au găsit pe bărbatul de 31 de ani în podul de casei, atârnat de grindă.

Asistentul de pe ambulanță l-a dat jos din ștreang și a început manevrele de resuscitare. Bărbatul a fost transportat în comă la Spitalul Județean Vaslui.

Ulterior, acesta și-a revenit și a fost transferat de la ATI la Psihiatrie, unde este cooperant și face tratament, arată vremeanoua.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 August 2020 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.