Social 21 August 2020 09:41

Călin Popescu Tăriceanu, candidatul ALDE pentu Primăria Capitalei, a explicat gafa făcută în urmă cu câteva zile, privind prețul unui bilet de autobuz. Acesta a spus că mereu a fost o fire independentă și nu i-a plăcut să depindă de transportul în comun.

Tăriceanu a fost întrebat de o moderatoare a unei emisiuni de pe Digi 24 de prețul unui bilet de autobuz, în contextul în care acesta a anunțat că unul dintre proiectele sale de candidat pentru Primăria Capitalei este gratuitatea transportului în comun, pentru descongestionarea traficului.

Candidatul ALDE la Primăria Capitalei a spus prima dată că prețul „depinde de distanța pe care mergi”, apoi a afirmat că prețul unui bilet este de 3 lei, deși acesta este 1,3 lei.

Acesta și-a explicat apoi gafa, motivând că mereu a fost o fire independentă și nu i-a plăcut să circule cu mijloacele de transport în comun.

Nu vreau să ascund, nici să fac falsă paradă. De la 18 ani mi-am luat carnet de motocicletă. Şi un scuter. Şi de atunci, fiindcă sunt o fire independentă, nu mi-a plăcut să depind de nimeni. Nu mi-a plăcut să depind de transportul în comun”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Acesta a spus apoi că circulă cu motocicleta, mașina sau bicicleta, deoarece locuiește foarte aproape de Parlament.

Suport rigorile traficului şi mă enervez ca toţi ceilalţi. Asta nu înseamnă că nu mă interesează transportul în comun”, a mai spus Tăriceanu, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 August 2020 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.