Social 20 August 2020 11:35

O femeie de 73 de ani, din Botoșani, a murit arsă de vie în propria casă, din cauza unui aragaz lăsat nesupravegheat.

Bătrâna din satul Bobulești a murit după ce locuința sa a fost cuprinsă de flăcări. Aceasta locuia împreună cu fiul său, cel care a și dat alarma, în dimineața zilei de joi.

Pompierii din Botoșani au ajuns de urgență la fața locului și au intervenit cu o autospecială cu apă și spumă. La adresă au ajuns și un echipaj SMURD, dar și unul al Serviciului Județean de Ambulanță.

”Până la sosirea forțelor de intervenție, femeia a fost scoasă din casă de un vecin. Aceasta era în stare de inconștiență. În timp ce echipajele medicale au început să aplice femeii manevrele de resuscitare, ceilalți pompieri au acționat pentru stingerea incendiului care a cuprins întreaga locuință. Din nefericire, cu toate eforturile depuse de cele două echipaje de prim ajutor bătrâna nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au transmis reprezentanții ISU Botoșani.

Conform informațiilor, incendiul a pornit de la un aragaz lăsat pornit și uitat de bătrână. Flacăra aragazului a ajuns la perdeaua din apropiere, care s-a aprins.

Flăcările s-au extins rapid la celelalte obiecte din cameră, iar în scurt timp, au cuprins întreaga cameră unde se afla bătrâna. Și restul locuinței a fost mistuit de flăcările ce s-au extins din cauza gazului de la butelia deschisă.

Pompierii au scos din flăcări două butelii ce reprezentau un risc crescut de explozie.


Despre autor:


Ultima actualizare: 20 August 2020 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.