Liviu Dragnea, fostul lider PSD, încearcă din nou să iasă din închisoare. Acesta a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, în luna mai a anului 2019, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Curtea de Apel București dezbate astăzi o contestație depusă de Liviu Dragnea, la executarea pedepsei la care a fost condamnat.

Motivul invocat de acesta în contestația depusă este acela că este deținut ilegal.

Tribunalul București a respins inițial cererea, pe data de 9 iunie, însă Liviu Dragnea a atacat decizia la Curtea de Apel București.

În respectiva cerere, fostul lider PSD a invocat un recurs în drept intitulat „habeas corpus" - o lege cu caracter constituțional, promulgată în anul 1679 de către Parlamentul englez, prin care se garantează libertatea persoanei.

Citeste si:
PSD atacă Executivul, după ce s-au înregistrat 2000 de cazuri de...
PSD atacă Executivul, după ce...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Avocații lui Liviu Dragnea susțin că acesta este deținut ilegal în închisoare, deoarece completul de 3 judecători de la Înalta Curte care l-a condamnat nu era specializat să judece fapte de corupție.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.