Social 19 August 2020 15:06

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a intrat cu mașina în ușa unui magazin din Galați, după ce nu s-a asigurat la ieșirea din parcare. Acesta a fost sancționat de polițiști, iar acum întâmplarea a ajuns subiect de glume pe Facebook.

Accidentul a avut loc în parcarea magazinului Penny din Galați, după ce șoferul de 66 de ani nu s-a asigurat la ieșirea din parcare și a fost lovit lateral de un alt șofer care circula regulamentar, intrând în ușa magazinului.

Un bărbat de 66 de ani a condus un autoturism Opel în parcarea magazinului Penny de pe strada Barboşi din Galaţi, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 32 de ani. În urma impactului, autoturismul Opel a fost proiectat în uşa de urgenţă a magazinului Penny, rezultând doar avarii. Şoferul a fost sancţionat cu 580 de lei pentru neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Pe Facebook au apărut mai multe fotografii cu întâmplarea bărbatului neatent, care a devenit subiect de glume: „A confundat acceleraţia cu frâna”, „Bun loc de parcare”, „N-a vrut să rateze reducerile”, „A vrut să ia bancomatul”, „N-a avut 50 de bani pentru căruţ?”, „A vrut să-l calce pe paznic…cine-i el să-i ia temperatura?!”, „A vrut să vadă cât de rezistentă este uşa”, „Reduceri la tigăi”, „Cu spatele trebuia să dai, nu încape frigiderul în faţă”, „A ajuns după ora închiderii?”, „Vor ăştia să facă drive by la penny?”, sunt doar câteva dintre comentariile din partea celor care au văzut fotografiile.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 August 2020 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.