Premierul susține că, imediat ce situaţia epidemiologică va fi mai bună, Guvernul va dispune redeschiderea restaurantelor
Ludovic Orban a menționat faptul că nu este o chestiune de „rea-voinţă”, ci o alegere care trebuie făcută în astfel de situaţii.
„Într-un termen relativ scurt am permis reluarea activităţii pentru hoteluri, am permis reluarea activităţii din turismul balneo, am permis derularea activităţilor pe terase. Singurul domeniu din HORECA care este încă sub restricţie este domeniul restaurantelor din spaţiu închis. Imediat ce vom avea o situaţie epidemiologică mai bună vom lua decizia de a permite reluarea activităţii şi pentru restaurantele în spaţii închise. Nu este o chestiune de rea-voinţă, întotdeauna când eşti în astfel de situaţii trebuie să alegi între sănătatea oamenilor şi anumite sacrificii pe care trebuie să le facă anumite companii”, a explicat Orban.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 29 aprilie - 5 mai
Sursa: garbo.ro
-
UniCredit va oferi carduri adaptate pentru nevăzători
Sursa: futurebanking.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 26 aprilie 2024?
Sursa: kudika.ro
-
Ce măsuri au luat cele mai importante zone turistice din Italia pentru a...
Sursa: wall-street.ro