Social 18 August 2020 12:24

Un șofer care conducea haotic pe Autostrada Soarelui a fost blocat în trafic de polițiști, iar acesta a încercat să scoată un pistol la oamenii legii.

Polițiștii de la Biroul de Poliție Autostrada A2 București - Constanța au fost sesizați prin apel la 112 de către un alt conducător auto cu privire la un șofer care conduce haotic pe sensul spre București, posibil băut.

Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia și au reușit să îl oprească pe șofer în zona stației de taxare de la Fetești. Bărbatnul nu a vrut să coopereze cu oamenii legii și a luat-o la fugă, după ce a scos din torpedo un pistol.

Oamenii legii l-au prins repede din urmă și l-au imobilizat. Ulterior, aceștia l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,97mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult, bărbatul nu ar fi avut dreptul să conducă, având permisul de conducere reținut anterior.

Acum, acesta este cercetat penal pentru conducere fără permis de conducere și conducere sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, poliția face verificări și cu privire la legalitatea deținerii pistolului de airsoft pe care bărbatul îl avea asupra sa.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 August 2020 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.