Social 17 August 2020 15:05

Polițiștii din Galați au avut surpriza de a opri în trafic o șoferiță care nu doar că nu avea permis, ci era și băută la volan.

Femeia de 33 de ani, din Galați, s-a ales cu dosar penal după ce a fost surprinsă de oamenii legii la volan, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii de la Secția 3 Poliție Galați au oprit în trafic un autoturism pe strada Brăilei, după ce conducătorul auto refuzase anterior să oprească la semnalul polițiștilor, în zona localității Piscu.

La volanul automobilului se afla o șoferiță de 33 de ani. Aceasta le-a declarat polițiștilor că și-a uitat acasă cartea de identitate și permisul de conducere.

Verificarea în baza de date a arătat că femeia nu deține, de fapt, permis de conducere emis în România. Femeia a susținut că are un astfel de act emis în Spania.

Polițiștii au și testat-o pe femeie cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,48mg/l alcool pur în aerul expirat.

Femeia este acum cercetată pentru infracțiunile de conducere fără permis și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.


Despre autor:


Ultima actualizare: 17 August 2020 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.