Social 15 August 2020 15:51

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Ploiești s-a aruncat de la etajul 4 al unui apartament, după ce a fost prins că fura.

Bărbatul știa că proprietarul apartamentului este plecat în străinătate, așa că a decis să dea spargerea, fără ca cineva să îl prindă. Din cauza zgomotului făcut în locuință, un vecin care știa că proprietarul nu avea cum să fie acasă, a sunat la poliție.

Când autoritățile au ajuns la fața locului, hoțul și-a dat seama că urmează să fie prins, așa că a sărit pe geam, din apartamentul aflat la etajul 4.

Norocul său a fost că a căzut pe crengile unui nuc, dar și pe o copertină, aflată la parter, care i-au atenuat impactul. Bărbatul nu a apucat să fugă prea departe pentru că polițiștii l-au prins și l-au arestat.

Hoțul a fost dus la spital, unde a primit îngrijiri medicale, apoi a fost încătușat și dus la audieri. Polițiștii au aflat că acesta a avut și un complice. Ambii sunt acum cercetați penal, informează stirileprotv.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 August 2020 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.