Social 14 August 2020 18:42

Artistul Tudor Chirilă a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care își exprimă profunda dezamăgire și indignare față de primarul Capitalei, Gabriela Firea. Acesta îți dorește ca „episodul Gabriela Firea să se încheie la aceste alegeri”, susținând că, în cei patru ani de mandat a fost doar „o continuă campanie electorală a unui primar incompetent”.

Vești bune. Ca bucureștean îmi doresc ca episodul Gabriela Firea să se încheie la aceste alegeri. Ar fi o gură de aer pentru un oraș abandonat de un primar ale cărui priorități par să fi fost înființarea de companii municipale inutile, exerciții de imagine, piste de biciclete desenate pe trotuare, bani aruncați la Catedrala Neamului și alte cheltuieli inutile. Avem un oraș cu un trafic mai intens decât acum patru ani, un oraș mai isteric, cu oameni din ce în ce mai nervoși și care își pierd 20 la sută din timpul unei zile în trafic. În schimb avem o continuă campanie electorală a unui primar incompetent. Nu mai avem nevoie de încă patru ani ca să ne ducem și mai tare pe tobogan.

PS. Sigur că precizia sondajelor e discutabilă, am mai văzut asta, de aceea cred că trebuie să ne ducem să votăm. Mă rog, cei care nu mai au nevoie de alți patru ani de incompetență.

PS2. E îngrijorător câtă lume ar vota un primar care n-a făcut nimic. Mă întreb ce criterii au unii oameni”, a scris pe pagina sa de Facebook Tudor Chirilă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 August 2020 - 06 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.