Social 13 August 2020 15:52

O adolescentă în vârstă de 17 ani din Tălpigi, județul Galați, a fost arestată preventiv după ce și-a ucis bebelușul nou-născut, lovindu-l de mai multe ori în cap.

Potrivit anchetatorilor, adolescenta a născut acasă, pe data de 3 august, apoi și-a ucis bebelușul cu mai multe lovituri la nivelul capului. Tânăra se pare că nu s-a oprit aici, ci l-a și asfixiat pe micuț.

Se reţine că în ziua de 03.08.2020, între orele 18,00-20,00, în timp ce inculpata C.I.V. se afla la domiciliul din localitatea Tălpigi/Ghidigeni/Galaţi, după ce a dat naştere unui făt viu şi viabil, a manifestat acte de violenţă asupra acestuia, respectiv lovituri active la nivelul capului cu/de corpuri contondente, suprimare şi tracţiune la nivelul gurii, ceea ce a condus la instalarea decesului fătului. S-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, potrivit Mediafax.

Adolescenta se află acum în arest preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile, și este cercetată pentru infracțiunea de omor calificat.


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 August 2020 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.