Social 13 August 2020 09:49

O autospecială a intervenit în localitatea clujeană Aghireșu înspre Leghia, miercuri după-amiază, pentru a stinge flăcările care au cuprins un autoturism. Proprietarul mașinii a vrut să dea foc vegetației uscate de pe un teren agricol, dar situația a scăpat de sub control.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, mașina a fost mistuită de flăcări după ce focul a fost pus pentru a curăța vegetația uscată de pe un teren agricol.

Pompierii au fost solicitați in jurul orei 15:10 în urma acestui eveniment, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit mașina cuprinsă în totalitate de flăcări.

Incendiul a fost stins în scurt timp, însă autoturismul a fost distrus în totalitate. Din fericire, nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment.

„Reamintim încă o dată importanța respectării regulilor de prevenire a incendiilor pe timpul campaniilor agricole, având în vedere că temperaturile mai ridicate din ultima perioadă pot favoriza producerea și propagarea incendiilor”, transmit reprezentanții ISU Cluj, potrivit Monitorul de Cluj.


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 August 2020 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.