Miercuri, în plenul reunit al Parlamentului, președintele Camerei Deputaților le-a cerut senatorilor și deputaților să țină un moment de reculegere pentru „Ovidiu Gherman”, cu referire la Oliviu Gherman, fost lider al Senatului și al PSD-ului din 1992 până în 1997.

„Bună ziua. Începem ședința comună online a Camerei Deputaților și Senatului de azi, 12 august. Aș dori, până îi dau cuvântul liderului de grup al PNL pe procedură, stimați colegi permiteți-mi să vă propun să păstrăm un moment de reculegere în memoria dlui...(face o pauză)....Ovidiu Gherman, fost parlamentar și președinte al Senatulului”, a declarat Marcel Ciolacu, lider al Camerei Deputaților și lider interimar PSD.

Oliviu Gherman, fost lider al FDSN și președinte al Senatului, a murit la vârsta de 90 de ani. De profesie fizician, Oliviu Gherman a fost senator în legislaturile 1990-1992, 1992-1996, 1996-2000 și 2000-2004.

De asemenea, acesta a fost președintele partidului FDSN în perioada 1992-1996. Frontul Democrat al Salvării Naționale s-a transformat ulterior în PDSR, iar mai târziu a devenit Partidul Social Democrat de astăzi.

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a transmis marți, după moartea lui Oliviu Gherman, că fostul lider social-democrat a fost unul din politicienii marcanți de după Revoluție.

Citeste si:
VIDEO USR răspunde acuzațiilor PSD: „O minciună și un fals”
VIDEO USR răspunde...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpuluiTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.