Social 12 August 2020 10:36

Un poliţist din judeţul Prahova l-a amendat pe manelistul Costel Biju pentru că nu a purtat masca de protecţie într-o benzinărie. Bărbatul a început să-l blesteme și să-l amenințe în timp ce rupea procesul verbal. Sindicatul Europol anunţă că a fost depusă plângere penală pentru ultraj.

„Cetăţeanul, cu model de comportament copiat cel mai probabil de la alţii care se cred deasupra legii, aflând că este sancţionat contravenţional a recurs la a-l ameninţa pe colegul nostru, promiţându-i, într-un limbaj suburban, că în 15 zile i se va întâmpla ceva rău, deoarece mama sa are îndeletniciri obscure, constând în faptul că face farmece, în trecut un poliţist decedând ca urmare a demersurilor acesteia, în mod ostentativ rupând în faţa poliţiştilor prezenţi, procesul verbal de constatare a contravenţiei”, relatează sindicaliştii.

Aceştia anunţă că a fost depusă plângere penală.

„Organizaţia noastră a sesizat unitatea de parchet competentă cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj, mai ales în condiţiile în care există deja un precedent în care un cetăţean care l-a „blestemat” pe un agent constatator să îşi cumpere medicamente de banii cu care a fost amendat, a fost condamnat de instanţă”, au mai transmis sindicaliştii.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 August 2020 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.