Social 11 August 2020 09:31

Imaginile pline de violență au fost surprinse pe raza localităţii buzoiene Vâlcelele şi postate de Tudor-Tim Ionescu, consilier general în cadrul Consiliului Municipiului Bucureşti, activist în domeniul protecţiei animalelor. Doi cai înhămaţi la căruţe sunt chinuiţi până la epuizare şi bătuţi de stăpâni.

Videoclipul de un minut şi jumătate, distribuit de peste 200 de ori pe Facebook, surprinde câţiva romi care lovesc doi cai înhămaţi la căruţe pentru a-i scoate dintr-un şanţ. Epuizat, unul dintre cai alunecă şi cade în genunchi.

„Scursuri umane bat cai spre amuzamentul lor bolnav! Se întâmplă în Buzău, Comuna Vilcelele, sub un banner electoral al PSD-iştilor care scriu cinic "speranţa unui trai mai bun...! Ăsta e traiul mai bun”, a scris Tudor Ionescu în mesajul care însoţeşte înregistrarea video.

Tudor Ionescu militează pentru înfiinţarea Poliţiei Animalelor, o petiţie lansată cu acest scop având deja peste 53.000 de semnături.

Potrivit legislaţiei româneşti, schingiurea animalelor se poate pedepsi inclusiv cu închisoarea.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 August 2020 - 09 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.