Social 10 August 2020 16:50

Reprezentanții Sindicatului Europol acuză conducerea Ministerului de Interne că vrea să îi folosească pe polițiști pe post de poștași, pentru a informa persoanele infectate cu visrusul Covid-19 deciziile de izolare și carantinare.

Polițiștii pe post de poștași. Nu va speriați dacă vă bat la ușă!După ce polițiștii au fost trimiși să împartă Lumina Sfântă în starea de urgență, iar după Decizia CCR să îi ia pe sus pe cei infectați care refuză să se interneze în spital, acum suntem în fața unui nou episod din serialul - Poliția Română, «moașă comunală»”, se arată în postarea Sindicatului Europol.

Reprezentanții Sindicatului Europol îl acuză pe ministrul Marcel Vela că „nu a ridicat un deget pentru angajații MAI”. Mai mult decât atât, aceștia susțin că, din cauza stimulentului de 2.500 de lei oferit personalului DSP, polițiștii din Olt sunt acum obligați să joace rolul de „poștaș”, fiind nevoiți să bată la ușile oamenilor infectați cu Covid-19, pentru a-i informa cu privire la deciziile de izolare și carantinare.

Așa cum vă informam vineri, Guvernul a emis încă un OUG pentru a include și personalul DSP, respectiv personalul Prefecturilor, care cică sunt în prima linie și cărora statul le va oferi 2500 lei stimulentul de risc, ce urmează a fi decontat din fonduri europene. Evident ca nici de această dată, ministrul Vela nu a ridicat un deget pentru angajații MAI (polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi, pompieri) și nu ne-a susținut cauza nici măcar de ochii lumii. Iar pentru că cei de la DSP vor primi de acum stimulente de 2500 lei, în județul Olt, s-au gândit să folosească polițiștii pentru a comunica infectaților cu noul coronavirus deciziile de izolare și carantinare neapărat «pe semnătură»”, a transmis Sindicatul Europol într-o postare pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 August 2020 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.