Social 10 August 2020 08:29

Trei bărbați au fost săltați de mascați după ce au tâlhărit un tânăr căruia trebuiau, de fapt, să îi returneze o sumă de bani.

Toți cei patru indivizi sunt din Curtea de Argeș și se cunosc.

Un bărbat de 33 de ani, dintre cei trei tâlhari, avea o datorie de 200 de lei față de victimă. Cei doi au convenit să se întâlnească într-o comună apropiată de Curtea de Argeș, pentru ca bărbatul să returneze banii.

Odată ce s-au întâlnit, însă, bărbatul dator alături de doi prieteni l-au luat la bătaie pe tânăr, i-au furat telefonul mobil, ceasul și banii pe care îi mai avea la el.

Tânărul a reclamat imediat la poliție tâlhăria și nu a durat prea mult până când cei trei să fie ridicați de polițiști.

Toate bunurile pe care aceștia le-au furat au fost recuperate, iar cei trei indivizi au ajuns în arest preventiv. Aceștia au fost reținuți pentru 30 de zile, fiind acuzați de tâlîhărie.

Fiecare riscă până la 10 ani de închisoare, iar unul dintre cei trei, fiind deja sub control judiciar pentru alt furt, va primi un spor la maximul pedepsei.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 August 2020 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.