Social 9 August 2020 08:57

Primarul general a anunţat că PSD va depune săptămâna viitoare candidaturile pentru Primăria Generală şi primăriile de sector.

„Săptămâna viitoare vom depune şi noi candidaturile pentru alegerile locale, în cazul în care guvernul le va mai organiza, şi vom continua să muncim în Bucureşti, să ne implicăm, să ne pese, să ne asumăm şi greşeli omeneşti, să găsim rezolvări pentru probleme care trenează de 30 de ani, să luptăm pentru o Capitală frumoasă şi modernă, cu colegii mei : Sectorul 1 - Daniel Tudorache; Sectorul 2 - Cristian Popescu; Sectorul 3 - Aurelian Bădulescu; Sectorul 4 - Daniel Băluţă; Sectorul 5 - Daniel Florea; Sectorul 6 - Gabriel Mutu”, a spus aceasta într-o postare pe Facebook.

Firea susține că este mândră să fie candidatul oamenilor, şi nu al alianţelor, adăugând faptul că se va lupta cu candidatul partidelor de dreapta unite. De asemenea, aceasta a spus că în cazul Sectorului 2 a fost formată „echipa cu cetăţenii din acest sector şi cu omul care ştie, deja, toate problemele, are şi soluţii”.

„Prin urmare, vom merge împreună în această perioadă şi în viitor cu Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, pe care PNL l-a trădat, în miez de noapte, ca sa-i facă loc unui candidat USR lipsit total de experienţă şi viziune, doar de dragul aranjamentelor politice pentru partidele "de dreapta", nu pentru toţi cetăţenii, indiferent de preferinţele politice”, a spus Firea.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 August 2020 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.