Social 7 August 2020 13:52

Un bebeluș a fost găsit, joi, abandonat într-o benzinărie din Satu Mare. Polițiștii au început o anchetă și au găsit-o pe femeia care și-a aruncat pur și simplu copilul.

Potrivit informațiilor transmise de presa locală, femeia în vârstă de circa 30 de ani a venit din Germania cu un autobuz, prin Punctul de Trecere a Frontierei de la Petea.

Aceasta a intrat în toaleta benzinăriei unde a născut, iar mai apoi și-a băgat copilul într-un tomberon plin cu dejecții umane.

Ulterior, un angajat al stației de carburanți a auzit plânsetul copilului de aproape 3 kilograme și l-a salvat de la moarte, arată PresaSM.

Polițiștii au găsit-o pe femeie după ce aceasta s-a urcat din nou în autobuz și i s-a făcut rău, iar șoferul a sunat la 112. Personalul de pe ambulanță și-a dat seama că ea a născut recent și au făcut legătura cu bebelușul abandonat.

Femeia este audiată de către polițiști și i s-a întocmit un dosar penal.

Medicii de la Spitalul Județean Satu Mare au salvat viața fetiței care se află acum în afara oricărui pericol.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 August 2020 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.