Social 7 August 2020 13:11

Liderul sindicatului polițiștilor Europol a vorbit despre situația din Poliție și despre relația acesteia cu clanurile interlope.

Cosmin Andreica, șeful sindicatului Europol, a declarat pentru Digi 24 că există o stare de mâhnire și de frustrare în rândul oamenilor legii în urma priveghiului lui Emi Pian.

Polițiștii spun că forțele de ordine nu au făcut altceva decât să acorde protecție unei familii de interlopi, fără să ia măsuri împotriva încălcărilor legii. Andreica subliniază că la priveghi au participat cu mult peste 50 de persoane, limita maximă pentru evenimente private, iar că autoritățile nu fac nimic în această privință.

”Ţin să vă mărturisesc că inclusiv pe grupurile de poliţişti a fost o mâhnire după ziua de ieri, a fost o frustrare şi a fost o revoltă din partea poliţiştilor. A fost inacceptabil să vedem acel „spectacol” în care zeci de membri ai forţelor de ordine n-au făcut altceva decât să asigure protecţia unei familii de interlopi. Ce încearcă autorităţile să transmită prin astfel de gesturi? Astăzi am văzut că autorităţile le-au pus la dispoziţie celor care participă la această ceremonie măşti şi dezinfectant, în condiţiile în care ei în continuare încalcă legea, fiind un număr mai mare de 50 de persoane la acel eveniment privat, aşa cum a fost el denumit. Noi suntem nemulţumiţi şi frustraţi de această atitudine, pentru că în momentul în care colegii noştri vor fi puşi în situaţia de a aplica legea, cetăţenii le vor arunca în faţă această acţiune”, a declarat liderul sindicatului Europol.

Retail jobs

Cosmin Andreica spune că la priveghi a fost o adevărată bombă epidemiologică și că efectele acestei aglomerări se vor vedea probabil peste două săptămâni.

”Ştim că au fost interpretări referitoare la faptul că, fiind vorba despre o ceremonie şi despre o categorie din societate care are astfel de tradiţii, ar fi inoportun să se intervină pentru dispersarea mulţimii, în aşa fel încât să se limiteze numărul participanţilor la acel eveniment. Până la urmă, concluziile şi efectele acestei mulţimi, acestei aglomerări care a avut loc în aceste zile acolo, le vom vedea peste probabil două săptămâni, pentru că acolo a fost o adevărată bombă epidemiologică”, a declarat Andreica.


Despre autor:


Ultima actualizare: 7 August 2020 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.