Premierul a declarat, joi, că se poate discuta despre deschiderea restaurantelor doar după ce contextul epidemiologic este „sensibil îmbunătățit”, afirmând că pentru început se vor deschide restaurantele care aparțin hotelurilor.
„Ne-am dori sa putem deschide restaurantele. Le-am spus reprezentantilor mediului de afaceri ca trebuie sa avem un context epidemiologic macar sensibil imbunatatit si garantia cooperarii tutror patronilor că se respecta regulile de protectie sanitara. Continuam discutiile, eu inteleg situatia foarte dificila si chiar imi doresc deschiderea foarte rapida, dar in niste conditii care sa nu creasca riscul epidemiologic. Este chiar posibila in doua etape, mai intai sa deschidem restaurantele aferente hotelurilor si ulterior celelalte restaurante”, a subliniat Ludovic Orban.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Noi centre comerciale în țară. Românii de la K2 Retail Properties deschid...
Sursa: retail.ro
-
Americanii care alimentează companiile din România cu energie nucleară proprie
Sursa: green.start-up.ro
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
#NOHACK Dictionary: Adware, pop-up-urile agasante care ne apar pe calculatoare
Sursa: start-up.ro
-
Blue Monday - Cea mai depresivă zi din an
Sursa: garbo.ro
-
Andreea Bănică, în costum de baie la munte: Cum a reacționat Lucian Mitrea...
Sursa: kudika.ro
-
Germanii de la Commerzbank ar putea accelera concedierile pentru a evita...
Sursa: wall-street.ro