Premierul a declarat, joi, că se poate discuta despre deschiderea restaurantelor doar după ce contextul epidemiologic este „sensibil îmbunătățit”, afirmând că pentru început se vor deschide restaurantele care aparțin hotelurilor.
„Ne-am dori sa putem deschide restaurantele. Le-am spus reprezentantilor mediului de afaceri ca trebuie sa avem un context epidemiologic macar sensibil imbunatatit si garantia cooperarii tutror patronilor că se respecta regulile de protectie sanitara. Continuam discutiile, eu inteleg situatia foarte dificila si chiar imi doresc deschiderea foarte rapida, dar in niste conditii care sa nu creasca riscul epidemiologic. Este chiar posibila in doua etape, mai intai sa deschidem restaurantele aferente hotelurilor si ulterior celelalte restaurante”, a subliniat Ludovic Orban.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Secretele vedetelor de la Hollywood pentru un machiaj impecabil. Tehnici și...
Sursa: garbo.ro
-
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt...
Sursa: retail.ro
-
Cum se poate evita insolvența. Expertul care s-a ocupat de cazul Blue Air:...
Sursa: wall-street.ro
-
Afirmații delirante din partea unui preot: femeile agresate se*ual trebuie să...
Sursa: kudika.ro
-
UniCredit vede oportunități de consolidare în România
Sursa: futurebanking.ro